Binance Referans Kodu: NS31W7YF (%20 Komisyon İndirimi)

 

Binance %20 referans kodu

Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu her referans linkinin %20 komisyon indirimi sağlamadığıdır. Görsel ile yazının ilerleyen bölümünde bu konuya da değindik.

Yukarıdaki referans kodu en yüksek komisyon indirimi sağlamaktadır. Yapacağınız işlemlerden ömür boyu %20 daha az komisyon ödemek için yukarıdaki bağlantıdan üye olmanızı tavsiye etmekteyiz.

%20 Referans Kodu İle Üye Olursanız Ne Kazanacaksınız?

→ Binance’in coin alım ve satımlarında komisyon oranı %0,1’dir. Yani bir coin aldığınızda Binance binde 1 komisyon alır. Aynı şekilde coin sattığınızda da binde 1 komisyon alır.

BİNANCE %20 REFERANS KODU İLE ÜYE OL

→ %20 referans koduyla Binance hesabı açarsanız ne kazanacaksınız bir örnekle açıklayalım;

  • 1000$ yatırım yaptığınızı ve gün içinde 5 defa al-sat işlemi yaptığınızı farz edelim. Toplamda 10 işlem yapmış oluyorsunuz. Bu durumda %0,1 x 10 = %1 komisyon ödersiniz. Yani 1000$’lık 10 işlemde Binance toplamda 10$ komisyon alır. %20 komisyon indirimi referans linkiyle üye olmanız durumunda ise ödeyeceğiniz komisyonun %20’si yani 2$’ı size iade edilecektir.


%20 referans kodu ile üye olurken görseldeki “Komisyon indirim oranınız 20%” bilgisine mutlaka dikkat edin. Bu alanda hiçbir şey yazmıyorsa eğer komisyon indiriminden faydalanılmayan bir link ile üye olmuş olursunuz.

Binance %20 referans linki

BURAYA TIKLAYARAK görseldeki gibi %20 komisyon indiriminden faydalanabilirsiniz.

Referans kimliği alanında yazması gereken kod: NS31W7YF

Affiliate (satış ortaklığı) programı kapsamında Binance, bizlere %40 komisyon tanımlamaktadır. Hesaplarımıza tanımlanan %40 komisyon indiriminin en fazla %20’si üyelere verilebilmektedir.

Örneğin %20 referans linkiyle üye olup 1000 TL’lik işlem yaparsanız bunun 60 kuruşu Binance’e, 20 kuruşu referans koduyla üye olduğunuz kişiye 20 kuruşu da sizin olur.

Binance %20 referans kodu ile kayıt olduktan sonra yaptığınız işlemlerden sonra ne kadar komisyon kazandığınızı binance mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra anasayfa>referans>sizinle paylaşılan komisyonlar yolunu izleyerek görebilirsiniz. Ben referans linkiyle üye olmadığım için yaptığım işlemlerdeki komisyonların tamamı Binance’e gitmektedir.

Binance Ek %25 Komisyon İndirimi Kazanma

Binance’e %20 referans linkiyle üye olduktan sonra +%25 komisyon indirimi de kazanarak alım-satım işlemlerinden daha az komisyon ödeyebilirsiniz. Bunun için Binance’e para yatırdıktan sonra ilk yapmanız gereken işlem 5-10 dolarlık BNB coin almanızdır.

bnb ek komisyon indirimi

BNB coin aldığınız takdirde alım satım sonrasında komisyon ücretleri satın aldığınız BNB coinleri üzerinden düşecek ve toplam komisyon indiriminiz %20+%25 olacaktır.

BNB coin almanız durumunda;

  • Alış komisyonu %0.01 değil %0.075 olacaktır.
  • Satış komisyonu da aynı şekilde %0.01 değil %0.075 olacaktır.

Binance sonradan referans kodu eklenebilir mi?

Binance hesabına üye olduktan sonra referans kodu eklenemez. Ancak kimlik onayı yapmadıysanız referans kodu kullanarak yeni hesap açabilirsiniz.

Binance Referans Kimliği Nedir?

Binance referans kimliği, borsa içinde alım ve satım işlemlerinde daha az komisyon ödemenize imkan sağlayan bir uygulamadır. Bir başka deyişle Binance’e üye olurken “İsteğe bağlı referans kimliği” alanına yazmanız gereken koddur. NS31W7YF referans kimliği kodunu kullanarak hesabınıza en yüksek komisyon indirimini tanımlayabilirsiniz.

Üyelik işlemlerini bitirdikten sonra uygulama içinde referans > referans kimliği oluştur bağlantılarını kullanarak kendinize ait bir referans kimliği oluşturup sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak komisyon geliri elde edebilirsiniz. Ne kadar çok al-sat işlemi yapan arkadaşınız olursa kazancınız da o denli yüksek olur.

Binance Referans Kodu Oranları

Binance borsasında indirim sağlayacak referans kod oranları %20, %15, %10, %5 ve %0 şeklindedir.

Referans alanından birden fazla link oluşturabilirsiniz. Hatta aynı referans oranında size ait 2 veya daha çok link oluşturabilirsiniz. Binance bu noktada kullanıcılarının referans linkiyle farklı platformlarda kaç kişinin üye olduğunu izleme imkanı sağlamıştır. Örneğin %20 referans indirimi sağlayacak şekilde 3 tane link yarattım. Youtube kanalım, web sitem ve reklam verdiğim farklı bir platforma farklı linkleri ekleyerek geri dönüşleri takip edebilirim.


Binance Referans Kodu ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

  1. Sizinle paylaşılacak en yüksek komisyon indirimi sağlayacak oran %20’dir.
  2. Direkt binance.com linki üzerinden üye olmanız durumunda referans kodu alanında “isteğe bağlı” yazsa da mutlaka bir kod girin veya direkt sizinle paylaşılan linkle üye olun. Referans kimliği otomatik olarak tanımlanacaktır.
  3. Binance’e üye olduktan sonra referans kodu ekleyemezsiniz.