LİNK.TL İLE GÜNDE 72 TL KAZANIN ! GÜVENİLİR SİTE!


Link.tl sitesi PTC (pay to click) mantıklı çalışan bir site. Bu site kendini en çok kazandıran site olarak tanıtıyor ki ekip kurulduğu takdirde en çok kazanacağınız site gerçekten burası olabilir.

Öncelikle Link.tl tamamen Türk sermayeli bir site olduğunu düşünürsek çok basit şekilde tuzakları var. Paranızın yatması için reklam sayacının bitmesi sonrada reklamı geç tuşuna basıp içeriğin görüntülenmesi gerekiyor.

Güvenirlik açısından sıkıntısı yok. Link.tl kazancınızı anında istatistik bölümüne yatırarak adfly için beklediğiniz 1 saat istatistik görüntüsü zamanını ortadan kaldırıyor.

Referans sisteminden de %20lik bir kazanç getiren link.tl ile adf.ly ekibi gibi bir ekip kurarak günde 100lira kadar bir miktar kazanmak mümkün.

İnternette araştırdığım bir yazıda Link.tl ile herhangi bir proxy yardımı ile kendi tıklamalarınızı arttırabiliyorsunuz. Ama önemli olan her zamanki gibi link tl reklamlarını geçmeniz. Yoksa kazancınız yansımıyor.

Adfly yazımızda yaptığımız hesaplamayı yapacak olursak;

1 controller
2 mailler
17 clicker den oluşan bir ekip için

1000 tane linkimiz oluyor.
1000 click 4 TL

Bütün ekibin bir kez tıklaması ile click sayımız 20000.

Link.tl de kayıp yok. Adfly gibi sayarken kayıp yaşatmıyor. Ama biz yinede ekibimizden kaynaklı bir %90 kayıp koyalım hesaplamamıza.

18000 click kişi başından 72TL günlük kazanç.

Sisteminizi iyi kurmanız demek bu kazancın daha da artması demek.

Yani. Bir kez de proxy yardımı ile bu reklamları görüntüler iseniz günlük kazancınız 144 lira olacak.

İnternette boşuna bot araştırmayın. Çünkü bu sistemde reklamı geçmek şart olduğundan uygun bir bot yok.

BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ