BC VC İLE LİNK KISALTARAK GÜNDE 1000 LİRAYA KADAR KAZANMA FIRSATI !

Bc.Vc İle Link Kısaltarak Para Kazan! Bc.Vc İle İlgili Merak Ettiğiniz Herşey


Merhabalar.
Bugün size Türkiye hiti dahil 1000 gösterim başına 5 $ ödeyen bir sistemden bahsedeceğim. Yabancı hitler için 1000 gösterim 7$’a kadar çıkabiliyor.
Sistem url kısaltma sistemidir. Kısalttığınız linklere biri tıkladığındabu işlemden para kazanıyorsunuz.
Eğer siteniz ya da blogunuz varsa, sistem bütün linkleri otomatik çevirme eklentisine sahip. Yani bir işlem ile sitenizde her hangi bir linke yapılan tıklamalardan bile para kazanabilirsiniz.
Daha önce link kısaltarak para kazanılacak bir servis olarak Adf.ly sitesini tanıtmıştım. Fakat o siteyi tanıttıktan bir süre kazanç oranlarında aşırı derecede düşüş olduğunu fark ettim. Bunu üzerine yeni, para kazandıran, link kısaltma servisleri denemeye başladım. Yeni siteler ararken özellikle reklamları düzgün, oranları iyi, ödeme sıkıntısı olmayan gibi kriterleri göz önünde bulundurdum.
Arayışlarımın ve denemelerim sonucunda bu sitede karar kılıp, biraz test ettikten sonra sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. 3 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi bu tür siteler 1000 tıklamaya belirli bir ücret öderler. Adf.ly sitesinde bu ücret son derece aşağılara çekilmişken Bc.Vc sitesinde 1000 tıklamaya 2,5 $ (dolar)  para verilmesi, bir link kısaltma servisi için son derece iyi bir orandır. Adf.ly’a göre en büyük artılarından bir tanesi de haftalık olarak ödemelerin yapılmasıdır!
Nasıl Üye Olacağım?
Buraya tıkladıktan sonra üyelik formunu açabilirsiniz. Karşınıza gelecek formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuz takdirde siteye rahatlıkla üye olabilirsiniz. Formun alt kısmındaki “Hesap Türü” yazan kısımda “Link Kısalt” seçeneği seçili olacak. Site onu otomatik olarak şekilde seçmiş zaten ama siz yinede dikkat edin. Site Türkçe olduğu için üyelik konusu ile ilgili pek de bir açıklama yapmaya gerek yok.
Nasıl Link Kısaltabilirim ve Para Kazanmaya Başlayabilirim?
Siteye üye olup üye girişi yaptıktan sonra, kısaltmak istediğiniz linki ana sayfada bulunan kutucuğun içine yapıştırıp “Kısalt” butonuna tıklıyorsunuz ve saliseler içinde size kısaltılmış link verilmekte.
Örnek Link : http://bc.vc/EtYITnE (Google linki)
Bc.Vc Sitesinin Çalışma Mantığı Nedir?
Diğer para kazandıran link kısaltma servislerinde de olduğu gibi Bc.Vc sitesinde de kısaltımış linke tıklandıktan sonra 5 saniyelik geri sayım gelir. Bu geri sayım bittikten sonra “Reklamı Geç”  butonuna tıklandığı takdirde kısaltılmış olan link, sizin istediğiniz adrese yönlenecektir.
(Üstteki örnek linkte görüldüğü gibi)
Bc.Vc sitesi için şuanda, her 1000 kişi için kazanacağınız ücret şuanda 2,5 dolar olarak belirlenmiştir.  Bu ücret zamanla değişebilir. Ortalama olarak 1000 tıka ne kadar kazandığınızı görebilmek için anasayfada bulunan “Ort. CPM” yazılı kısma bakabilirsiniz.
Ödemeler Nasıl Yapılıyor?
Ödemeler banka hesabınıza yapılmaktadır. Sitedeki “Ödemeler –> Hesap Detayları” kısmından banka hesabınızın IBAN numarasını yazarak ödemenizi her cuma günü sorunsuz ve otomatik olarak alabilirsiniz. Her cuma ödemenizi sorunsuz bir şekilde alabilmek için ödeme bilgilerinizi kesinlikle doldurunuz.
Alt Ödeme Limiti Nedir ve Ödemeler Ne Zaman Yapılıyor?
Alt ödeme limiti 5 dolardır. Ödemeler her hafta cuma günü yapılmaktadır. Ödeme alma konusunda sıkıntınız olmasın. Ödeme yapan bir web sitesidir. Şahsen denedim. Ödemelerde kesinti yapılmamaktadır. Kazançlar olduğu gibi hesaplarınıza yatırılmaktadır.
Bc.Vc Mi Ad.fly Mı?
Benim size önerim Bc.Vc kullanmanızdır. Şimdi size BcVc’nin neden Adfly’dan daha iyi olduğu ile ilgili bir kaç özellik sıralayacağım.
  1. Bc.vc sitesi tamamen Türkçe’dir.
  2. Haftalık ödeme sistemleri ile her cuma ödemeleriniz otomatik olarak ödenmektedir.
  3. IBAN ile banka hesaplarına ödeme yapmaktadırlar.
Hepinize bol kazançlar dilerim. Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz!