EN İYİ ANKET SİTELERİ ÖDEME YAPAN HER GÜN ANKET GÖNDEREN AYDA 2000 LİRA KAZANMA GARANTİLİ 2019 YENİ !

Anket başına en çok kazandıran online anket sitesi: 

Myiyo.com

En çok para kazandıran anket sitelerinden ilki Myiyo. Bu anket sitesi tamamlanan her anket için ortalama "5 DOLAR" kadar ödeme yapar. Başlar başlamaz; profil bilgilerinizi doldurarak 500, e-postanızı onaylayarak 100 puan kazanıyorsunuz. 500 puan: 2,22 TL’ye denk geliyor. Kazandığınız paraları, 20.000 puana sahip olunca çekebiliyorsunuz. Bankaya havale seçeneği mevcut. Üye olduktan sonra e-posta hesabınızı aktifleştirin. Profilinize uygun anket oldukça size e-posta yoluyla iletilecek. BURAYA TIKLAYARAK ÜYE OLABİLİRSİNİZ



TOLUNA

Bu anket sitesi tamamlanan her anket için ortalama "5 DOLAR" kadar ödeme yapar. Ödemenizi ister NORMAL BANKA hesabınız aracılığıyla alabilir isterseniz de postalanan çekler aracılığıyla alabilirsiniz. Sizin için uygun anketler olduğunda e-posta yoluyla size haber verirler.
Bu internet sitesiyle ilgili bilmeniz gereken en önemli şey sıklıkla yeni üye kabul etmemesidir. Ya bir üye tarafından referans gösterilmeniz gerekir ya da belli linkleri bulmanız gerekir.
Anket doldurarak para kazanmak isteyenlere özel en iyi anket sitelerini paylaşmaya devam edeceğiz.         Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.


Anket siteleri güvenilir mi?

Listemizdeki anket siteleri ödeme yapan ve gerçekten internetin en iyi anket siteleri’dir. Ama sonuçta bilgilerinizi markalarla paylaşarak para kazandıkları için, bilgilerinizin güvenliği konusu ne yazık ki bir soru işareti.

Anket siteleri bir ayda ne kadar kazandırır?

İnternet üzerinden anket çözerek çok büyük paralar kazanmayı beklemeyin. Ama yukarıda listelediğimiz en iyi anket sitelerinin hepsine üye olarak ayda 1000-1500 TL arası para kazanmanız mümkün.