POPADS İLE 18350 DOLAR KAZANDIM ! SİZDE ZENGİN OLABİLİRSİNİZ!




Merhaba webmasterlar için en çok kazandıran reklam şirketi popads ı tanıtmak nasıl para kazanabileceğinizi öğretmek için bu konuyu oluşturdum.

Günlük tekil ziyaretçisi 40k olan bir site popads kullanırsa her gün 80₺ kazanabilir. ayda 2400 lira eder. 100k ziyaretçiniz var ise; ayda 6000₺ kazanma şansınız var! 



Popads Nedir ? : Popads reklamveren ve yayınlayanları buluşturan popunder reklam sistemiyle yayın yapan reklam şirketidir. 

Popads Hangi Sitelere Reklam Veriyor ? : Popads adult site, xyz site reklam dahil olmak üzere bütün legal ve illegal siteleriniz için reklam sağlamakta. Yayıncılar için herhangi bir kısıtlama getirmemektedir. Canlı maç site reklamı arayanlar, warez site reklam, porno sitesi reklam şirketleri de kullanabilir. 

Popads Gösterim Ücretleri  : Popads 1000 gösterim başına Türkiye ziyaretçilerine 0,75 dolar vermekte bu da yaklaşık 2 tl ye tekabül etmektedir. Günlük tekil ziyaretçisi 40k olan bir site popads kullanırsa her gün 80 tl kazanabilir. 

Popads Güvenli mi ? : Uzun zamandır düzenli ödeme almaktayım. Her akşam saat 21:00 - 22:00 arasında parayı belirttiğiniz payoneer adresine yatırır. Ödeme işleminin 22:00'dan sonraya sarktığını hiç görmedim. Herhangi bir kesinti olmadan paranızı yatırlar. 

Popunder Reklam Nedir ? : Popunder reklam türü sitenizin ziyaretçilerini rahatsız etmeden yeni sekmede reklamını veren yeni bir reklam modelidir. Bu nedenle ziyaretçilerinizin herhangi bir yere tıklama zorunluluğu yoktur. Ödemeleri gösterim başına hesap ettiğinden diğer firmalara göre daha fazla kazandırır. 

Popads Minimum Ödeme Tutarı ? : Popads minimum ödeme tutarı 5 dolardır. Ödeme eşiği 5 doları geçen yayıncı parayı çekme talebinde bulunabilir. Gün içinde yaptığınız ödeme talebi en geç akşam 22:00'da hesabınızda olur. 

Popads, ödeme alma kısmına geldiğinizde Setup Payoneer Account kısmına tıklayarak bir Payoneer üyeliği oluşturuyoruz. Bu oluşturduğumuz üyelik sayesinde Payoneer’e banka bilgilerimizi giriyoruz. Payoneer’in en güzel yanı Türkçe desteğinin bulunması. Bu nedenle zorlanmadan banka tanımlamasını gerçekleştirebilirsiniz. Minimum 20 Dolar kazandığınızda Popads’tan Payoneer banka hesabınıza para çekebilirsiniz. Fakat bu para banka hesabınıza yatmaz ve payoneer’de bekletilir. Bunun nedeni ise Payoneer’in aktarma için belirlediği minimum 50 Dolar limiti.
Popads’tan 50 ve üzeri çekim gerçekleştirseniz bu para otomatik olarak banka hesabınıza yatar. Banka hesabınıza geçme süresi ise en geç 2 gün olan Popads’ten Payoneer’e. 3 gün de Payoneer’den banka hesabınıza. Yani kazandığınız para 5 iş günü içinde banka hesabınızda. Tabi bütün bu işlemlerin birde komisyonu var. Fakat çok uçuk bir rakam değil elbette sadece 3 Dolar !